Na jarenlange ervaring in de reiswereld, heb ik besloten een aantal liefdes te bundelen. In Schotland en Ierland word je namelijk vanzelf verliefd op het landschap, de mensen en op de whisky.
Een goede malt whisky leer je drinken, en als dat eenmaal gebeurd is, dan wil je geen andere whisky meer. Een whisky mengen met cola wordt al gauw een doodzonde en mengen doe je met een paar druppeltjes (Schots) water. Dus wat is er leuker dan naar Ierland of Schotland te reizen, de distilleerderijen te bezoeken, te zien hoe whisky overal anders gemaakt wordt en weer anders smaakt.

Ga mee op een van onze maltwhiskyreizen, ervaar en proef malt whisky. Zie hoe de malt whisky gemaakt wordt op een van de maltwhiskyreizen naar Islay of het Speyside whiskygebied.  Ontdek net als ik hoe mooi de omgeving is en hoe lief de mensen zijn. Ervaar de vrolijke muziek en de blije ontspannen sfeer. Ontmoet andere whiskyliefhebbers en deel uw ervaring. Ga mee naar Islay, het eiland met 8 whiskydistilleerderijen, naar de Speyside, het whiskygebied van Schotland of naar Ierland. Ga mee op een maltwhiskycruise of boek een maltwhiskyreis met vrienden of collega’s. Of ga mee naar het whiskyfestival.

 

Wij verzorgen uw reis naar Schotland of Ierland. Wij kennen de mooiste plaatsen. Wij regelen de voordeligste overtocht, het beste ticket. Een autohuur of een mooie treinreis. Een motorreis, een hotel, een B&B, of een vakantiewoning. U verteld aan ons  uw wensen en wij regelen uw reis, wij maken afspraken met de distilleerderijen en plannen uw tour. Individueel of in groepsverband.